Doamna cu ochelari negri

Nou Doamna cu ochelari negri

TRANSPORT

Livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Costul transportului este de 20 lei.

 

TVA INCLUSĂ

Prețul este final, include TVA și nu include taxa de transport.

Sidonia Drăguşanu
Editura: Hoffman
Format: 13 x 20
Număr pagini: 255
ISBN: 978-606-46-0355-5
Anul apariției: 2018
Disponibilitate: În stoc
15,00 Lei Fără TVA: 14,29 Lei
Cant: Adaugă în coş

Sidonia Drăguşanu s-a născut la Bucureşti, a urmat institutul francez Choisy-Mangiru (1919-1926), a debutat în presă în 1933 şi în proză în 1934.

Cu romanul de debut „Într-o gară mică" a fost premiată de Editura Cugetarea pentru „cel mai frumos roman de adolescenţă". De-a lungul carierei a scris mai multe romane, piese de teatru care s-au jucat în teatrele bucureştene şi din ţară până în anii 80, cărţi pentru copii. A avut emisiuni la radio şi TV.

Volumul „Doamna cu ochelari negri", publicat postum în 1974, cuprinde ultimele scrieri ale autoarei. Poveştile Sidoniei, scrise în stilul deja consacrat în piesele ei de teatru - genul „comedie dramatică” - surprind oameni în ipostaze diverse, în relaţii de serviciu pe şantiere sau în întreprinderile comuniste, în locuinţele colective sau în vacanţe în staţiunile patriei. Deşi sunt scrise în urmă cu 40 de ani, nuvelele Sidoniei conţin tipologii actuale -arivişti, femei fatale, soţii fidele, amante inocente, admiratori timizi sau birocraţi - şi toate au un numitor comun: relaţia de cuplu. Care nu s-a schimbat prea mult până azi.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rea           Bună

Introduceţi codul din imagine:Loading...