Viața la țară

Viața la țară

TRANSPORT

Livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Costul transportului este de 20 lei.

 

TVA INCLUSĂ

Prețul este final, include TVA și nu include taxa de transport.

Duiliu Zamfirescu
Editura: Erc Press
Format: 13 × 20
Număr pagini: 216
ISBN: 978-973-157-510-0
Anul apariției: 2009
Disponibilitate: LIPSA STOC
13,00 Lei Fără TVA: 12,38 Lei
Cant: Adaugă în coş

"Cartea de acasa" reuneste, in volume legate cu maiestrie, scrieri remarcabile, integrale, insotite de Glosare ce readuc in atentia cititorului cuvinte pierdute de vreme.

Documentarea a fost facuta din editii inaccesibile publicului larg pana acum, editii vechi, uneori unicate, adunate din arhive si anticariate.

Tabelele cronologice cuprind momente importante din viata scriitorilor care, au marcat evolutia si creatia acestora.

Duiliu Zamfirescu (1858 - 1922) - romancier, dramaturg, nuvelist, poet -, a avut o contribuţie remarcabilă la dezvoltarea literaturii române, mai ales prin romanele din Ciclul Comăneştenilor (Viaţa la ţară, Tănase Scatiu, în război, îndreptări, Anna), acesta fiind primul ciclu de romane din literatura română.

In Viaţa la ţară, ne este înfăţişată clasa boierească prin câteva familii, printre care aceea a Comăneştenilor, şi lumea satului.

Facem cunoştinţă cu Matei, conu Dinu Murguleţ, Saşa, Mihai, Tincuţa, care reprezintă clasa boierească tradiţională. Clasa îmbogăţiţilor este reprezentată de Tănase Scatiu. Ţăranii sunt reprezentaţi prin personaje ca baciul Micu, Floarea, Stângă şi alţii.

Clasele sociale, cu diferite atitudini sufleteşti, trăiri interioare sunt înfăţişate cu un realism aproape perfect, prin prisma evenimentelor istorice ale perioadei descrise.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rea           Bună

Introduceţi codul din imagine:



Loading...